Drømmer du om et kviklån?

Vi har samlet en liste med forskellige kviklån, fra nogle af Danmarks mest anerkendte kviklånsudbydere. Du kan klikke på knappen nedenfor for at komme direkte hen til disse kviklån.

laanmigpenge-maskot-til-lån

sådan bruger du vores side

betænksom

Sammenlign kviklån

glad for at låne penge

Vælg dit kviklån

blinker efter at have lånt penge

Ansøg kviklånet

Hvorfor skal man vælge et kviklån?

Grundene til at vælge et kviklån kan være mange. Det vi oftest hører herinde er, at der er et behov for en hurtig udbetaling. Det vil altså sige, at man oftest står i en situation, hvor man har brug for penge med det samme. Oftest bunder dette i uforudsete omkostninger - altså en regning, som man ikke havde budgetteret med.  Dette er dog nødvendigvis ikke en ufravigelig regel, som tidligere nævnt kan der være mange grunde.

Kviklån er et term, som oftest anses som værende tabubelagt. Det betyder at man nemt kan blive stigmatiseret, såfremt man fortæller, at man har optaget denne type lån. Dette bunder dog i en misforståelse og generel manglende viden på området. Majoriteten af alle danskere har nemlig optaget en eller anden form for lån. Faktisk har majoriteten af danskere en eller anden for gæld i følge Danmarks statistik.

Her finder du kviklån

Vivus.dk

Lånebeløb
100 - 12.000 kr.
Dine fordele med lån fra Vivus.dk
Du har pengene på din konto om 1 minut
De spørger ikke, hvad du skal bruge pengene til
50% rabat i op til 30 dage
Ingen skjulte renter og gebyrer
Låneeksempel: Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 12 mdr.: Samlet kreditbeløb: 6.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 7.908,34 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.908,34 kr., Min/max månedlig ydelse 601,39 kr. / 1.716,67 kr., Debitorrente (årlig fast) 243,3 %, ÅOP 816,67 %, Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 12 mdr. Der er fortrydelsesret på kreditaftalen

Amyfinans

Lånebeløb
25.000 - 500.000 kr.
Dine fordele med lån fra Amyfinans
Tilbud fra flere lånegivere
Simpel låneansøgning
God kundeservice
Fleksibel låneramme
Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.27 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Paymark

Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Dine fordele med lån fra Paymark
Lav rente fra 9,90%
Betal ud når du vil
God kundeservice
Lav rente
Låneeksempel: Lånebeløb: 20.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel årlig debitorrente: 9,90 - 26,08%. ÅOP: 12,66% - 29,90%. Månedlig ydelse: 353 – 525 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage: 29.629 - 44.065 kr. Samlede kreditomkostninger: 9.629 – 24.065 kr. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 1.600. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid uden omkostninger.

Modus

Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Dine fordele med lån fra Modus
Enkel ansøgningsproces
Bruge pengene som du vil!
God chatfunktion
Kendt dansk brand
Låneeksempel: Den månedlige ydelse er baseret på variabel årlig debitorrente 9,90 - 26,08%. ÅOP 14,00% - 31,37%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 66.535 - 87.774. Samlede kreditomkostninger kr. 16.535 - 37.774. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 4.000. Løbetid min. 12 måneder – maks. 78 måneder. Maks. ÅOP 46,36%. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid uden omkostninger.

2 ord bliver til et sammensat. Kvik lån = kviklån

Kviklån anno 2020

Du er måske på udkig efter det bedste og billigste kviklån, og du er så landet her hos Lånmigpenge.dk – det er vi glade for, og vi vil gøre alt for, at du kommer til at synes, det er let at vælge kviklån. Markedet for lån generelt er stort, og der kommer hele tiden nye kviklån til. De alle sammen kommer oftest med forskellige budskaber, det kan blandt andet være at de markedsfører sig som værende Danmarks billigste kviklån, Danmarks hurtigst udbetalende kviklån eller noget helt tredje. Dette gør også bare, at man kan have svært ved at finde rundt i alle dem som er på markedet. Derfor har vi her, hos Lånmigpenge.dk, valgt at fokusere på simplicitet og vidensformidling. Kort og godt vil vi prøve at gøre det hele lidt nemmere.

Er du på udkig efter kviklån, så er du med stor sandsynlighed ude efter et lån med hurtig udbetaling. Dette er dog også en af de umiddelbare fordele ved kviklånstypen. De er ofte ikke særlig kompliceret, men derimod ret nemme at finde ud af, og udbetalingen kommer oftest prompte. Ordet i sig selv indikerer det også, da det er sammensat af de to ord kvik lån. Kvik som refererer til at noget sker inden for kort tid, og lån, som selvfølgelig er et lån.

Kviklån her og nu? Der kan vi hjælpe dig

Kviklån her og nu

Kviklån? Lige nu. Du skal bruge penge nu og du kan ikke vente? Så er du helt sikkert landet det rigtige sted. Skal du ansøge et kviklån, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvilket der passer dig bedst. Fordelen ved kviklån her og nu online er, at du ikke skal tænke på om banken har åbent. Du skal ikke tænke på, at du lige kom for sent, og nu skal du vente hele weekenden og først komme i gang med ansøgningen på mandag. Kviklån her og nu er, som frasen indikerer, kviklån hvor udbetalingen falder med det samme.

Det foregår ved at du klikker på det kviklån du skal bruge, du laver ansøgningen og så får du svar på, om du er godkendt. Derefter går der ikke særlig længe før pengene er disponible for dig.

Skulle du mod forventning ikke modtage et svar relativt hurtigt, så kan du altid uforpligtende ansøge et andet kviklån.

Fakta om Kviklån

Mange er stadig bange for at låne online eftersom der er kommet lidt negativ tale om blandt andet kviklån. Mange har kritiseret kviklån for at have en høj ÅOP, og anser det derfor for at være et dyrt lån med dårlig tilbagebetalingsvilkår. Her skal der pointeres at der forekommer en kunstig høj ÅOP ved kviklån grundet den korte tilbagebetalingstid. ÅOP beskriver den årlige omkostning af lånet i procenter. Når der beregnes ÅOP for et kviklån med en månedlig afbetaling, vil det udregnes det med udgangspunkt i at tage 12 lån i streg med renters rente, frem for at rente af hovedstolen. 

Da kviklån afdrages relativt hurtigt og derfor ikke nødvendigvis tilskrives renters rente, er dette dog ikke et reelt indblik i hvordan lånet kommer til at se ud. Grundet dette bliver ÅOP for kviklån kunstigt høj. 

Hertil vil vi pointere at statistikken viser at misligholdte lån er faldende som følge af blandt andet branchens fokus på at styrke kreditvurderingerne. 

Derudover er der kun 2,28 % af alle kviklåns tagere der ender i fogedretten i året 2017. 

Selvom der ses vækst i kviklån, udgør de stadig en meget lille andel af det samlede marked. 

Ansvarlighedstiltag

Der er enighed om at der skal forekomme reguleringer. Derfor er der allerede lavet nogle tiltag. Der vil diskuteres fremtidige tiltag, som er rettet mod større ansvarlighed ved lånebranchen. 

Disse ansvarligheds tiltag laves for at sikre forbrugeren, og mindske chancerne for misligholdte lån. Hertil er der allerede etableret bedre kreditvurderinger, der skal hjælpe med at forebygge at folk der allerede står på RKI lister. Personer der er kendt ved misligholdte lån, og ikke kan låne penge digitalt. Såvel som at gøre det vanskeligere at optage et lån når du tidligere har misligholdt et lån eller står på RKI listen, vil dette være med til at forebygge en usikkerhed ved tilbagebetaling både for forbruger og långiveren. 

Hvem låner penge online?

Der er en tilbøjelighed for at de yngre, i større grad efterspørger en digital løsning frem for at gå til banken, når de skal optage deres første lån. Dette er muligt, grundet den nemme tilgængelighed og store brugervenlighed ved brug af online lån.

Det typiske segment af kviklån, er mennesker der ønsker at tage et lån, men har vanskeligheder ved at blive godkendt andre steder. Dog er det også ofte personer, som har brug for en hurtig udbetaling. Disse grupper er dig i stand til at tilbagebetale lånet, hvorfor de ikke anses for at være en dårlig lånegruppe at ramme.

De fleste forbrugere er tilfredse, loyale og tilbagevendende kunder, der betaler til tiden. Der er faktisk stor kundetilfredshed i branchen jf. trustpilot af forskellige kviklån.