Leder du efter et tandlæge lån til at finansiere din tandlæge regning?

Vi alle kender til, at tandlæge regningerne kan gå hen og blive dyre. Vi har derfor fundet et tandlæge lån, som er specialiseret i en dyr tandlæge regning.

laanmigpenge-maskot-til-lån

sådan bruger du vores side

betænksom

Sammenlign lån

glad for at låne penge

Vælg dit lån

blinker efter at have lånt penge

Ansøg lån

Få et tandlæge lån og slip for det bliver dyrere!

Står du og overvejer om du skal en tur til tandlægen? Har du lige været hos tandlægen og fået en besked på, hvad der skal laves? Overvejer du slet ikke en tur til tandlægen, fordi du ved det bliver dyrt? Uagtet hvad grunden er, så er du helt sikkert ikke alene. Der er mange danskere der hver dag tager valget om, at de ikke skal til tandlægen. En af de helt store grunde er den økonomiske belastning. En tandlægeregning kan være stort – specielt hvis man har noget der skal laves. Det er dog vigtigt at huske på, at sådan noget formerer sig, da det er organisk. Det betyder egentlig, at jo længere du venter, desto dyrere bliver det. Et overfladisk hul bliver hurtigt til en rodbehandling, som kan blive til en krone. Derfor er det så vigtigt, at man udfører en forebyggende behandling. Om end dette lyder som en kliché, så er det desværre faktum. Udover den økonomiske belastning, så er dårlige tænder også ensbetydende med en ringere levevis.

Dette er blandt andet en af grundene til, at vi gerne vil hjælpe med at finansiere din tandlægeregning. Vi har undersøgt det danske lånemarked, og fundet lån, som er til netop dette. Her er det muligt at få et lån til tandlæge.

Her finder du de lån som egner sig som tandlæge lån

DentaFinans

Lånebeløb
3.000 - 25.000 kr.
Dine fordele med lån fra DentaFinans
Finansier din tandbehandling
Nemt, sikkert og anonymt
Udbetaling næste hverdag
Lån til det du drømmer om
Låneeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 14,85 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,7 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage. Årlig variabel debitorrente 22,35%. Samlet kreditbeløb 40.000 kr, ÅOP 28,5%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er 70.898 kr. Samlede kreditomkostninger 30.898 kr. Beregningen er vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetaling foregår via BS. Den faktiske rentesats oplyses først, når ansøgningen er godkendt.

Har du fået en dyr tandbehandling?

Lån penge til tandlæge

Situationen skal ikke komme din fremtidige økonomi til last. Du skal reagere på det nu. Få lavet dine tænder i dag, og slip for en endnu dyrere regning i fremtiden. Vi er helt med på, at tandlæge finansiering er noget, som ikke alle kan klare. Men at låne til en tandbehandling er bestemt noget af det mere positive man kan låne til. Det er en investering i dig selv og en investering i din fremtid. Skulle din tandlæge regning være stor, så er det øjensynligt fordi, at der er noget som kan blive rigtig godt.

Nogle tandlæger kører med rentefrit tandlæge lån, hvilket du kan undersøge direkte hos dit tandlæge hus. Der findes selvfølgelig også mange andre forbrugslån og kviklån, som du kan bruge til at finansiere din tandlæge regning.